encara ho fórem més


potser és que ara ja puc imaginar-me aquella casa a prop del mar, amb un llimoner al pati i un gat negre a la vora, aixoplugant-me l'ombra. O que et retrobo en les fotos i em fa niu un somriure en el lloc del nus, com un bes de silenci damunt de les parpelles. Que ens miro i érem bells, aquell estiu --que encara ho fórem més la nit que vam besar-nos la nafra sota el porxo. Potser és que ara ja puc recuperar paisatges i somiar muntanyes amb tempestes d'estiu i llunes viatgeres. O que els retrovisors de moment no han tornat a temptar-me les paraules, i assajo versos nous per arrencar somriures a la pantalla d'un mòbil. Potser és que ja n'he après, i tant com em costava. La cançó, avui, em gronxa i em salva.


Comentaris

Anònim ha dit…

Assajo versos
a temptar-me lesparaules
que vam besar-nos

...

Com em costava!
Vam besar-nos la nafra:
bes de silenci.
spark ha dit…
Em sé la cançó quasi de memòria. És la banda sonora d'una part de la meva vida i la he escoltat tants cops... Nomrecordo si he arribat a dir-te que és una cançó de bressol d'un país africà que tampoc recordo...

Com va el llibre, Sònia? :)

Petons i bombolles.
Anònim ha dit…
O que els retrovisors de moment no han tornat a temptar-me les paraules...

Que bé poder llegir això un dissabte al despertar-me, malgrat tu segurament les vas escriure abans d'anar a dormir...

...bon dia!

delesparaules

@sparkling, justament ahir es va convertir en una cançó que em bressolava... Gràcies! :) El llibre va fent camí, sembla! :)

@delesparaules, abans d'anar a dormir, sí :) perquè em bressolessin com em bressolava la cançó... Hi ha una pianista que ens en deu una, oi? :)
"em fa niu un somriure en el lloc del nus"... ostres això m'ha deixat amb al boca oberta..! m'agrada molt :-)

Com que tinc una connexió moolt lenta, no he pogut escoltar la cançó de l'enllaç, però et puc dir que mentre llegia sentia música, i tant..!

Petons!
viu i llegeix ha dit…
avui he parlat de les tulipes al quellegeixes
http://ploma.quellegeixes.cat/forum/index.php?topic=10773.0

Un plaer llegir-te

Entrades populars d'aquest blog

el sepulcre buit

SOBRETOT AMB EL QUE NO

Bona Pasqua