Liebster Blog, un premi per als amics

L'amiga Esperança Camps ha nominat el meu blog per al premi Liebster Blog, i des d'aquí li ho vull agrair i nominar al meu torn cinc altres blogs.
El funcionament és el següent: cada bloc nominat ha de penjar el bàner de Liebster Blog i proposar, amb un breu comentari, cinc blogs escollits, que continuaran aquesta cadena sense càstigs apocalíptics. L'única condició és que els blogs nominats tinguin menys de 200 seguidors inscrits, ja que l'objectiu del premi és fer difusió de blogs que poden ser molt interessants i que en canvi no són gaire coneguts.

Després de rumiar-hi molt, perquè no és fàcil, escullo els 5 blogs següents:

- Cafè i diari, de Carme Verdoy. Perquè els seus escrits són boníssims, simplement.
- Dietari, d'Esperança Camps. Perquè tant les seves cròniques sobre l'actualitat del país com els apunts més quotidians tenen una sensibilitat i una lucidesa no gaire fàcils de trobar. Perquè escriu amb una senzillesa treballadíssima.
- Al otro lado, d'Evita. Perquè aquesta noia tan jove cada dia se supera, si això és possible, en cada apunt que publica. Perquè la seva escriptura és sensible, honesta i contundent. Perquè té una frescor envejable a l'hora de narrar, i si s'hi posés, estic segura que podria arribar molt lluny.
- La matèria dels somnis, de l'Eva. Perquè sap contar-ho tot (els sentiments, les reflexions, les anècdotes) amb una facilitat difícil d'aconseguir. I perquè tot el que conta et fa, tard o d'hora, de mirall.
- La poesia és una cosa seriosa, de Coralet. Perquè és una poeta per descobrir. Perquè és constant. Perquè sovint troba la paraula exacta, la imatge perfecta, la metàfora insubstituïble.

I si pogués ampliar la llista escolliria L'endormiscat, perquè sap dir exactament el que a mi em costa tant de dir; Pessigant núvols a estones, perquè trobo a faltar les seves entrades lúcides, divertides i que sempre, sempre, fan diana; Busca qui t'ha pegat, de Rasoir Electrique, perquè és capaç de fer-me somriure fins i tot els dies més grisos; Ad libitum, perquè és poesia en estat pur...Comentaris

Anònim ha dit…
Grácies, Sónia!
Besets
esperança
Anònim ha dit…
gràcies, Sònia, m'apunte els blogs que no seguia :))

ah, en el de Cafè i diari has enllaçat el de Rasoir!

coralet
No me n'havia adonat, gràcies! Ja ho he canviat!
evita ha dit…
vaja, moltes gràcies! ara m´hi poso! :)

Entrades populars d'aquest blog

el sepulcre buit

SOBRETOT AMB EL QUE NO

Bona Pasqua