març inèdit

Has omplert el blog parlant de març. Del fred de març, dels malsons de març, que tornaven puntuals per recordar aniversaris. D'arestes punxegudes, paisatges emboirats, dolor de cicatrius a la pell i a l'ànima. Març marçot, mata la vella. I la jove si pot.
I no ha pogut. Digues-li vigor híbrid, tossudesa taurina, devoció eterna, resiliscència, conjurs de confiança, creença cega en les tulipes, tapís apedaçat, ajuda còsmica o terrenal o divina o tot alhora. Avui comença març i l'Univers és nou, acabat d'estrenar, sense fils de malsons arrapats a les pestanyes, sense estelles podrides clavades al pulmó. Març assolellat, càlid i benigne, net i nou com un infantament. La teva vida a les teves mans, no a les d'algú altre, perquè l'expandeixis sense límits i la facis créixer. La teva vida aquí i ara, desbordant de gratitud, oberta al que hi hagi, sense resistències.
I estranyament (o no), tot flueix.

Comentaris

Anònim ha dit…
"devoció eterna, conjurs de confiança, creença vega en les tulipes...avui comença març i l'Univers és nou..."

Aquesta entrada és com un glop d'aire fresc...

delesparaules
evita ha dit…
Març sempre és de transició, de voler més. Com a (bona) valenciana et diré que març és el mes d´acabar amb tot i tornar a començar, de l´èxtasi, donar el millor d´un mateix per desprès veure´l cremar al foc i pensar: ara és el moment, tot està al davant.

llàstima que donin fred per la setmana que ve :).

Com sempre, un plaer passar-se per aquestes lletres teves.
Al març ho cremem tot i tot reneix. El mes del fènix, del "todo se rompe y todo vuelve a comenzar", dels cucs de seda convertits en papallona.
Gràcies per continuar passant per aquí! Us llegeixo també!

Petons i bon mes de març!
Audrey ha dit…
Tant de bo m'esquitxi aquest marc inèdit, ple de vida!.

Una abraçada!,

Entrades populars d'aquest blog

el sepulcre buit

SOBRETOT AMB EL QUE NO

Bona Pasqua