Males companyies

Amb una presentació de luxe a càrrec de Biel Mesquida i apadrinat per la brillant editora del Club Editor (perdoneu la mala memòria, sóc incapaç de recordar-ne el nom, però no oblido l'exquisidesa amb què articula el discurs i captiva l'auditori ), Marc Cerdó irromp en l'espai literari en llengua catalana amb Males companyies, una novel·la que no deixarà indiferent a ningú. De fet, ja no ha deixat indiferent a ningú. Començant per mi mateixa, que he comès el greu error de cedir a la impaciència i no m'he pogut estar de llegir-ne la primera pàgina: se m'endú a una velocitat de vertigen a través i per sota i per damunt de les línies, i sé ara, irremeiablement, que m'espera una benaurada nit d'insomni.

(A la cua de les signatures, a dos metres de mi, la gran Pepa López. Em prometo que a la tercera anirà la vençuda i li confessaré que des de temps immemorials és per a mi l'actriu (i la dona) més meravellosa dels Països Catalans.)

Comentaris

L'editora es diu Maria Bohigas i és una gran professional tal com la descrius.
Males companyies ens va acompanyar en el 3r aniversari de la llibreria i en Marc ens va captivar!
Moltes gràcies, Espolsada. Certament, Maria Bohigas és una gran professional. I la novel·la d'en Marc, una meravella en petit format!
M'ha agradat conèixer aquesta llibreria, si mai torno per Les Franqueses hi passaré.

Una abraçada.

Entrades populars d'aquest blog

el sepulcre buit

SOBRETOT AMB EL QUE NO

Bona Pasqua