dijous, 22 de desembre de 2011

bons desitjos
...per exemple, que algun dia trobis el teu lloc al món, o que et llevis als matins sense fils de malsons arrapats a les pestanyes. Que trobis àngels als túnels del metro, a la cafeteria on esmorzes, a la cua del súper i a les parades del mercat. Que conservis sempre la llum als ulls, aquesta que no obliden mai els qui han tingut la sort de veure-la encara que fos només un dia. Que sàpigues viure totes les estacions del cor, i si cremes les naus, que no te'n quedin estelles clavades al pulmó. Que no reneguis mai de cap dels teus amors, si és que han estat amors. Que caminis amb ulls embenats damunt la corda fluixa del desig quan la vida torni a esclatar-te a les venes. Que creixin malgrat tot les tulipes, malgrat març, malgrat la por, malgrat la mort que entra al rebedor de casa i fa tremolar els vidres de totes les finestres. Que cap ocell burleta no es mengi mai les molles que et mostren el camí de retorn a tu, i que es fonguin els dubtes com la neu que algun matí d'hivern tornarà a deixar en suspens la ciutat que estimo.

Que siguis molt feliç. I que confiïs.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que és de les millors entrades que he llegit mai...m'encanta...

delesparaules

Andreu ha dit...

No reneguis, no, que els àngels i els amors hi són, o hi han sigut. Potser tan és que a l'altra banda hi hagi un ninot de paper que no s'encengui amb la teva llum. Potser tan és que no entenguin que aquí dins hi ha molt més espai del que ens imaginem. Et sona?
Que tinguis, vull dir que tindràs, molt bon nadal, Sònia.

Coralet ha dit...

igualment, sònia!
confiem, en nosaltres mateixos i en la mateixa vida :)

p.d. m'ha encantat l'entrada, quantes voltes t'ho hauré dit?

besaetes

GLÒRIA ha dit...

Tu també, que siguis molt feliç!

la vida té vida pròpia ha dit...

Ada, Andreu, Coralet, Glòria: una abraçada enorme i encara més desitjos que tinc guardats a les butxaques perquè arrenquin a volar el dia de Cap d'Any. Gràcies per ser-hi!

Víctor Mañosa ha dit...

I els mateixos desitjos per tu, Sònia.

Una abraçada.

Laia Sagarra Marín ha dit...

Feliç de llegir subtileses tant sàvies i sensibles, que deixen veure un cor que estima la vida, amb tots els seus colors.